Jämför elavtal

Det finns många tjänster för att jämföra elavtal, och beroende på vad du är ute efter finns olika alternativ. De fungerar ungefär på liknande sätt, och hjälper dig ofta också att byta elavtal. Det tar oftast inte mer än ett par minuter att jämföra elavtal via tjänsterna, så om du vill ha en andra åsikt kan du använda flera tjänster för att vara extra säker på att du hittar rätt.

Elpriskollen.se drivs av Energimarknadsinspektionen (Ei), och är en oberoende jämförelsetjänst för elpriser i Sverige. Genom att fylla i postnummer och elförbrukning visar tjänsten de billigaste elhandelsbolagen just nu. Alla bolag måste rapportera sina fasta och rörliga elavtal till Ei, vilket gör att priserna alltid är aktuella.

Elskling.se jämför alla elhandelsbolag i Sverige, och ger dig de alternativ som kan passa dig bäst. Genom att fylla i ditt postnummer och några andra uppgifter får du fram elbolag sorterade antingen efter pris eller kundnöjdhet. Om du inte vet din årliga energiförbrukning räknar tjänsten ut det åt dig.

Compriser.se erbjuder prisjämförelser för el-, telekom- och försäkringsbolag. Tjänsten hjälper dig också att byta elavtal, om du hittar ett som passar dig bättre än ditt nuvarande. Compriser har funnits sedan 2005, och är en av de absolut största tjänsterna för prisjämförelser i Sverige.

Elpriser.se är också en jämförelsetjänst för elpriser. Elpriser.se är en del av tidigare nämnda Compriser.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *