Jämför bolån

Innan du fattar ett beslut om att ta ett bolån kan de vara en god idé att sondera lånemarknaden för att se vilka banker som erbjuder det mest förmånliga lånet för dig. Det kan du göra genom att boka möten med bankerna. Det ger en mer precis bild av vad de kan erbjuda, men är samtidigt tids- och energikrävande.

Om man vill ha ett snabbare och enklare sätt att jämföra bolån på finns det olika tjänster online som gör just det. Spara.nu har listat några av dessa nedan:

Compriser.se – Compriser är en av Sveriges största prisjämförelsesajter. Den erbjuder förutom bolån även jämförelser för el, försäkringar och telekom. Jämförelsetjänster för bolån hittar de billigaste bolåneräntorna och har med både storbanker och mindre uppstickare.

Prisjakt.nu – Prisjakt samarbetar med ovan nämnda Compriser, samt Prisfakta och Destination för att kunna erbjuda en så bra jämförelse som möjligt inom flera olika områden. Bolån är ett av dessa. Via deras tjänst kan du välja den önskade längden på bindningstid, antal år för amortering samt lånebelopp och marknadsvärde. När den informationen är ifylld hittar sajten billiga alternativ för dig.

Konsumenternas.se – På Konsumenternas.se kan du jämföra elva av de största bankerna för att se deras bolåneränta. Deras listor uppdateras kontinuerligt, så att informationen alltid är färsk.

Bolåneräntor.se – Erbjuder en liknande tjänst som Konsumenternas. Du kan se aktuella bolåneräntor för de största bankerna, samt ansöka om lån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *