Resor

Boka tidigt

Dom flesta resor blir billigare om man är ute i god tid och boka. T. ex säljer SJ många biljetter till bra priser om du kan boka flera månader i förväg.

Tradera, Blocket

På Tradera säljer SJ sista minuten-resor som man kan komma över riktigt billigt om man kan vänta att boka till några dagar innan. Risken är dock att du blir utan.
På dessa Internet sajter kan du också köpa resor om någon säljer sin biljett. Även presentkort kan man fynda. Kan du köpa ett som är värt 5000:- för 3000:- till en destination som du vill resa till så är det en bra förtjänst. Tradera Blocket

Reseförsäkringar

Se upp med att betala extra för onödiga reseförsäkringar. För många bank/kredit kort så ingår det om du betala resan med kortet. Även hemförsäkringen täcker vanliga resor om man inte är borta mer än en månad.

Hitta billiga resor

Det finns många sajter där du kan jämför flygpriser, några exempel är luftgrop.com, destination.se, reseguiden.se, flygresor.se och bokasmart.se. Här får man upp de billigaste alternativen som respektive söksystemen hittar. De olika sajterna kan hitta olika information så det kan löna sig att testa flera sajter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *